Print

            De-a lungul istoriei sale, Crucea Rosie Romana a fost un important simbol al sperantei si alinarii pentru toti cei aflati in nevoie, ori de cate ori razboiul, epidemiile sau dezastrele au lovit tara. In perioade de nesiguranta si suferinta Crucea Rosie Romana a fost activa pentru a usura suferinta umana.

            In acest context, Filiala de Cruce Rosie Ialomita lanseaza un APEL UMANITAR DE URGENTA pentru a veni in sprijinul celor afectati de inundatiile din sud-vestul tarii din ultimile zile. Ne adresam in aceeasi masura persoanelor fizice si juridice din toate domeniile de activitate sa fie alaturi de noi. Se pot dona alimente neperisabile (malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve), saci de dormit, saltele, incaltaminte, imbracaminte, materiale de igiena, obiecte si materiale pentru bucatarie, sume de bani etc.

             Pune-te in situatia lor, sa traiesti cu singura speranta ca cineva se gindeste la tine, nu ii este indiferent situatia in care te afli si te ajuta.  Iata un motiv in plus de a fi mai buni, generosi, darnici si intelegatori fata de cei aflati intr-o situatie foarte dificila.  Pentru acestia doneaza ce poti si ai. 

             Se pot face donatii zilnic intre orele 09.00 - 14.00, pana la data de 15 august 2014, la sediul Filialei din Bl. Chimiei, nr. 8, Slobozia. Relatii la telefon 0243 / 233028 ; 0734 / 449925 .

             Va multumim !!!   

 

DIRECTOR,

Avram  Ion